ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Να κάνει το δεύτερο βήμα προς τη στέψη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (18:30) τον Προμηθέα στην Πάτρα και θέλει να κάνει δύο τις νίκες του στη σειρά των τελικών της Basket League.

Να κάνει το δεύτερο βήμα προς τη στέψη

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε δυσκολίες στο πρώτο παιχνίδι των φετινών τελικών. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο επιβλήθηκε του Προμηθέα με 103-77 στο ΟΑΚΑ και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος. Σήμερα, στις 18:30 (ΕΡΤ), οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία να πάνε ακόμη ένα βήμα μπροστά, επικρατώντας των Πατρινών στην κατάμεστη έδρα τους.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θέλουν να πιστοποιήσουν για ακόμη μια φορά την καλή αγωνιστική τους κατάσταση και να πάρουν τη νίκη, η οποία θα τους φέρει και τυπικά σε θέση ισχύος στη σειρά. Ο Ρικ Πιτίνο πήρε στην αποστολή και τον Λούκας Λεκαβίτσιους, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Καρακατσούνης, Σώμος και Καλδίρης, η τριάδα των διαιτητών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.