ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο γιος του Πατέρα

Σε σοβαρή κατάσταση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Διαμαντής Πατέρας.

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο γιος του Πατέρα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή, τα ξημερώματα της Τετάρτης με τον γιο του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα να τραυματίζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο εγγονός του Μιλτιάδη Εβερτ, γιος της Αλεξίας Εβερτ, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς και ένας ακόμα 19χρονος.

Πώς έγινε το τροχαίο με τον γιο του Πατέρα

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το κέντρο Ποσειδώνιο.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το Mini Cooper που οδηγούσε ο 19χρονος βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος του Νικόλα Πατέρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένος.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.