ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ίβκοβιτς ή Ομπράντοβιτς; (poll+vids)

Οι δύο κουμπάροι, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, παίρνουν θέση στα «Μεγάλα Διλήμματα». Ποιος είναι καλύτερος προπονητής;

Ίβκοβιτς ή Ομπράντοβιτς; (poll+vids)

Μία από τις κορυφαίες μπασκετικές προπονητικές σχολές είναι η σερβική. Σπουδαίοι τεχνικοί έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ευρωπαϊκό στερέωμα, δύο ωστόσο ξεχωρίζουν την σύγχρονη εποχή για τις επιτυχίες τους, οι οποίες έχουν και έντονο… ελληνικό χρώμα.

Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, δύο φίλοι και κουμπάροι, με γεμάτο τίτλους «παλμαρέ». Μόνο ένας όμως μπορεί να αναδειχθεί νικητής.

Δείτε τη συνέχεια και ψηφίστε εδώ.

Μετά το «άκυρο» από Μπάρτσα και Ρεάλ: Στην πραγματικότητα ο Χεζόνια έχει μόνο μία «σωστή» επιλογή
Μετά το «άκυρο» από Μπάρτσα και Ρεάλ: Στην πραγματικότητα ο Χεζόνια έχει μόνο μία «σωστή» επιλογή 12.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.