ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Έτερος Εγώ: Μια ελληνική παραγωγή επιπέδου Netflix ξεκινάει τη Δευτέρα

Αν πετύχει και σε επίπεδο τηλεθέασης, η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη.

Έτερος Εγώ: Μια ελληνική παραγωγή επιπέδου Netflix ξεκινάει τη Δευτέρα

Σε μια Ελλάδα που βρίσκεται χρόνια σε μια κατάσταση απαξίωσης της ελληνικής μυθοπλασίας – κι αυτό είναι κυρίως φταίξιμο της μυθοπλασίας κι όχι του κοινού – και με τις προσλαμβάνουσες από τις σειρές του εξωτερικού να είναι πολλές, μόνο εύκολη δεν είναι η επένδυση σε μια παραγωγή.

Ακόμα και η χαμηλότερη δυνατή επένδυση είναι ένα ρίσκο. Ιδίως αν μιλάμε για ένα συνδρομητικό δίκτυο όπως αυτό της Cosmote TV.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE