ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα δεδομένα με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση σε Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη και αναμένει τις απαντήσεις τους. Τι ισχύει.

Τα δεδομένα με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη

Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης αποτελούν κεφάλαια για τον Παναθηναϊκό. Ιδιαίτερα για τον πρώτο το πράσινο πλάνο είναι να εξελιχθεί στον επόμενο ηγέτη της ομάδας και η ομάδα της επόμενης σεζόν να χτιστεί γύρω του. Τα συμβόλαια των δύο παικτών τελειώνουν σε ένα χρόνο και ο Νταμπίζας θέλει να τους… δέσει από τώρα.

Έχει καταθέσει προτάσεις ανανέωσης και περιμένει τις απαντήσεις τους. Σύμφωνα με τη Live Sport υπάρχει απόσταση έως τώρα στα “θέλω” των δύο παικτών και σε αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Κυρίως όσον αφορά τον Χατζηγιοβάνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο “Χάτζη” είναι θετικός στο να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, αλλά πρώτα θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει κάτι καλό στο εξωτερικό. Άλλωστε εδώ και καιρό ο Χατζηγιοβάνης αναζητεί μια καλή πρόταση από προηγμένο πρωτάθλημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μπουζούκη, όπως έχουμε αναφέρει, ο Παναθηναϊκός προτείνει περίπου 110.000 ευρώ ετησίως, με τον παίκτη να θέλει 160.000 ευρώ. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, η θέληση του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει είναι δεδομένη, το ίδιο και η θέληση παραμονής του παίκτη και υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα βρουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.