ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα δεδομένα με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση σε Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη και αναμένει τις απαντήσεις τους. Τι ισχύει.

Τα δεδομένα με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη | panathinaikos24.gr

Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης αποτελούν κεφάλαια για τον Παναθηναϊκό. Ιδιαίτερα για τον πρώτο το πράσινο πλάνο είναι να εξελιχθεί στον επόμενο ηγέτη της ομάδας και η ομάδα της επόμενης σεζόν να χτιστεί γύρω του. Τα συμβόλαια των δύο παικτών τελειώνουν σε ένα χρόνο και ο Νταμπίζας θέλει να τους… δέσει από τώρα.

Έχει καταθέσει προτάσεις ανανέωσης και περιμένει τις απαντήσεις τους. Σύμφωνα με τη Live Sport υπάρχει απόσταση έως τώρα στα “θέλω” των δύο παικτών και σε αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Κυρίως όσον αφορά τον Χατζηγιοβάνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο “Χάτζη” είναι θετικός στο να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, αλλά πρώτα θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει κάτι καλό στο εξωτερικό. Άλλωστε εδώ και καιρό ο Χατζηγιοβάνης αναζητεί μια καλή πρόταση από προηγμένο πρωτάθλημα.

Για τον Μπουζούκη, όπως έχουμε αναφέρει, ο Παναθηναϊκός προτείνει περίπου 110.000 ευρώ ετησίως, με τον παίκτη να θέλει 160.000 ευρώ. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, η θέληση του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει είναι δεδομένη, το ίδιο και η θέληση παραμονής του παίκτη και υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα βρουν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close