Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η επικείμενη συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον Νίκο Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, με την επιστροφή του Έλληνα τεχνικού από τις διακοπές του, και στη συζήτηση που θα έχει με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου θα καθοριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι.

Ο Δώνης θα ήθελε και μία μικρή αύξηση του μπάτζετ, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται στο «τριφύλλι», ενώ θα φανεί αν μπορούν να υλοποιηθούν οι επιθυμίες του όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

Στο μεταξύ, ο Δώνης θα ήθελε άμεσα να γίνουν οι πρώτες δύο μεταγραφές της ομάδας. Ο Νταμπίζας είχε το τελευταίο διάστημα προσπαθήσει να τρέξει περισσότερο τα θέματα των ανανεώσεων. Παρ’ όλα αυτά, επειδή κάποιες υποθέσεις φαίνεται πως θα τραβήξουν παραπάνω, πλέον σκοπεύει να επικεντρωθεί στην ενίσχυση της ομάδας.

Για τον λόγο αυτόν επιθυμεί την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών προς το τέλους του μήνα, ή τις αρχές του επόμενου. Και αυτό διότι μπορεί μεν όσο περνάει ο καιρός κάποιοι παίκτες να ρίχνουν τις απαιτήσεις, ωστόσο, παράλληλα μπαίνουν και άλλες ομάδες στο παιχνίδι.

Έτσι, προπονητής και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα επιδιώξουν να κάνουν μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και όχι απλά θα κινηθούν στη μετριότητα διότι έτσι θα ζημιώσουν αγωνιστικά και οικονομικά το τριφύλλι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου