ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα λέει και με Μητσοτάκη ο Γιαννακόπουλος

Μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη και τη συμφωνία για τον Βοτανικό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να τα πει από κοντά και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τα λέει και με Μητσοτάκη ο Γιαννακόπουλος

Στο προσκήνιο και πάλι το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προχωρά σε σειρά συναντήσεων προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο εκατομμυρίων οπαδών του Παναθηναϊκού.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα, ο ισχυρός άνδρας ΚΑΕ και ερασιτέχνη τα είπε από κοντά με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με το γηπεδικό. Η συνάντηση έγινε δύο μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές και τη νίκη του Μπακογιάννη, καθώς ο Γιαννακόπουλος ήθελε να γνωρίζει που βαδίζει το θέμα και πόσο θετικός είναι προς αυτή την κατεύθυνση ο Μπακογιάννης. Κάτι που διαπίστωσε από κοντά.

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια στην πρώτη τους συνάντηση, συμφώνησαν και για το γήπεδο μπάσκετ που αποτελεί… προαπαιτούμενο για τον Γιαννακόπουλο, με τις πληροφορίες να λένε πως αυτό θα γίνει σε όμορο οικόπεδο, όπως ήταν εξαρχής η σκέψη του Μπακογιάννη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.002 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον το… μπαλάκι περνάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συζητήσει και με εκείνον το πρότζεκτ του Βοτανικού. Άλλωστε, με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει τα χέρια, αλλά είναι πολύ πιθανό η επόμενη κυβέρνηση να είναι η Νέα Δημοκρατία. Και ο Γιαννακόπουλος θέλει να είναι έτοιμος σε κάθε περίπτωση και να έχει έρθει σε συμφωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...