ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

“Μπλόκο” του Παναθηναϊκού σε Μιχαλόπουλο

Οι "πράσινοι" διακόπτουν οριστικά τον δίαυλο επικοινωνίας με τον εν λόγω εκπρόσωπο, μετά τα όσα συνέβησαν.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη προετοιμάζει το έδαφος για μια ακόμη καλύτερη σεζόν στα ομαδικά και ατομικά αθλήματα του συλλόγου. Το τμήμα βόλεϊ ανδρών έχει μπει ήδη σε μεταγραφικούς ρυθμούς, φτάνοντας μια ανάσα από την απόκτηση του Γιώργου Παπαλεξίου από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Έλληνα βολεϊμπολίστα δεν προχώρησε και ο λόγος ήταν συγκεκριμένος. Αφορμή για το ναυάγιο ήταν η στάση του εκπροσώπου του παίκτη, Θάνου Μιχαλοπούλου. Η αλλαγή στάσης του συγκεκριμένου μάνατζερ στο θέμα της μεταγραφής, έφερε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στα όριά της.

Οι πράσινοι δεν ήταν ούτε μια στιγμή διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τέτοιου είδους “παιχνίδια”, καθώς η λογική τους απέχει από τέτοιες πρακτικές. Ως εκ τούτου, οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό, ενώ από την πλευρά τους, οι πράσινοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να μπουν ξανά σε διαδικασία συζητήσεων με τον εν λόγω εκπρόσωπο

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.