Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για ανανεώσεις / επεκτάσεις συμβολαίων με ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτούς είναι και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Οι πράσινοι έχουν καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό πρόταση στον νεαρό μεσοεπιθετικό για ανανέωση έως και το 2022, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτή τη στιγμή η διαφορά μοιάζει πολύ μεγάλη.

Συγκεκριμένα, το «Εθνοσπόρ» αναφέρει ότι οι απαιτήσεις του ατζέντη του ήταν αρκετά μεγάλες, ζητώντας ένα ποσό άνω των 200 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο από τους «πράσινους», ποσό που βέβαια, σε εποχή σκληρής λιτότητας, δεν μπορεί να καλυφθεί. Ο Νίκος Νταμπίζας, κάπως έτσι, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», το έχει πάρει απόφαση και θα αρχίσει να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ούτε συμφωνία έχει υπάρξει έως τώρα, αλλά ούτε το χάσμα είναι τόσο μεγάλο όσο παρουσιάζεται. Για την ακρίβεια, αυτό που υπάρχει μέχρι τώρα είναι η πρόταση από πλευράς Παναθηναϊκού και το μήνυμα των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή πως “δε βιαζόμαστε”. Επί της ουσίας, η πλευρά Χατζηγιοβάνη αναζητεί μια καλή πρόταση από προηγμένο πρωτάθλημα του εξωτερικού και γι’ αυτό έχει στον… πάγο έως τώρα το τριφύλλι.

Από την πλευρά του, ο Νταμπίζας δεν βάζει τέλος φυσικά στην υπόθεση. Αλλά εμφανίζεται περισσότερο διαλλακτικός στην υπόθεση πώλησης του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Οι απαιτήσεις δε φτάνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ, όπως ακούγεται, αλλά σίγουρα με λιγότερο από 1,5 εκατομμύριο ο παίκτης δε φεύγει. Ναι μεν έχει ανάγκη ρευστότητας ο Παναθηναϊκός, όμως δεν πρόκειται να… ξεπουλήσει, κάτι που το έχει κάνει σαφές και στην αγορά.

Χρειάζεται υπομονή αφού μπαίνει και λίγο η τακτική στην υπόθεση Χατζηγιοβάνη. Όμως δεν υπάρχει τούτη την ώρα αγεφύρωτο χάσμα, αλλά ούτε και φιλοδοξίες για άμεση συμφωνία.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου