ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι μπλοκάρει τις μεταγραφές του Ολυμπιακού ο Σύριζα!

Η προεκλογική δέσμευση του προέδρου ότι έχουν κλείσει ήδη πολλοί και καλοί παίκτες δεν συνοδεύτηκε από ανακοινώσεις και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει το συνταρακτικό παρασκήνιο.

Έτσι μπλοκάρει τις μεταγραφές του Ολυμπιακού ο Σύριζα!

Η εφετινή μεταγραφική τακτική του Ολυμπιακού φίλοι μου θα έπρεπε να διδάσκεται στο Χάρβαρντ μαζί με τα οφέλη της εφταήμερης εργασίας (ιδανικά άνευ αποδοχών) και τις φυσικές κεραλοιφές του Βελόπουλου για την καράφλα με συνταγές των Αγιορειτών μοναχών που σε μεταμορφώνουν σε 15’. Τζόρτζεβιτς μπαίνεις, Γιάννης Γιοκαρίνης βγαίνεις. Ο θρύλος, χάρη στις συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες του αναμορφωτή των παιδικών χαρών του Πειραιά, κατόρθωσε να ολοκληρώσει όλες του τις μεταγραφικές κινήσεις πριν τις εκλογές και τώρα απλώς περιμένει το κατάλληλο timing για να τις ανακοινώσει. Δεν θέλει ο πρόεδρος να τους παρουσιάσει όλους μαζί τους παικταράδες πριν ολοκληρωθεί η μελέτη για την ποιότητα του σκυροδέματος του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να είναι σίγουρος ότι θα αντέξουν τα τσιμέντα από τους πανηγυρισμούς των εκστασιασμένων οπαδών και δεν θα πέσουν.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...