ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βραβεύτηκε και αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ ο Παπαπέτρου (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τον Αργύρη Παπαπέτρου για την προσφορά του στον σύλλογο, στο ημίχρονο του Game 3 με τον Προμηθέα.

Βραβεύτηκε και αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ ο Παπαπέτρου (pic)

Ο Αργύρης Παπαπέτρου τιμήθηκε απόψε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπόυλο να βραβεύει στο ημίχρονο του ματς με τον Προμηθέα τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή της ομάδας και πατέρα του νυν παίκτη των “πρασίνων”, Ιωάννη.

Ο Αργύρης Παπαπέτρου έλαβε το βραβείο του και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.