ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει ο Πιτίνο»

Μήνυμα παραμονής του Ρικ Πιτίνο έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του μετά την απονομή του πρωταθλήματος.

Γιαννακόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει ο Πιτίνο»

Μήνυμα παραμονής του Ρικ Πιτίνο έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του μετά την απονομή του πρωταθλήματος.

«Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και έπειτα ήταν οι πρώτοι τελικοί που δεν είχαν έκτροπα και διακοπές και προκαλώ όλους να δουν τι ήταν αυτό που έλειπε για να καταλάβουν που υπήρχε το πρόβλημα τόσα χρόνια», ανέφερε αρχικά  στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε για το ζήτημα του Ρικ Πιτίνο:

«Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Θέληση όλων μας είναι να μείνει. Αυτό έχει εκφράσει και σε εμάς, είμαι αισιόδοξος. Συμφωνώ μαζί του σε όλα τα πράγματα και στις ιδεές μας για το μπάσκετ. Θέλει και ο ίδιος να μείνει, πρέπει να γίνουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις και θα έχουμε σύντομα τα νέα. Είμαι αισιόδοξος».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τον Βοτανικό, ανέφερε: «Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που χτίστηκε πριν πολλά χρόνια και έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία».

Τέλος, για τον στόχο της Euroleague, ανέφερε: «Στην Euroleague όλες οι ομάδες είναι δυνατές, από του χρόνου θα έχουμε 18 ομάδες, οι φορολογίες είναι διαφορετικές. Εμείς θα ετοιμαστούμε, θα παλέψουμε για το καλύτερο και ο στόχος του Παναθηναικού είναι πάντα η κορυφή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.