ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιτίνο: «Θα μιλήσω με τα παιδιά μου, αν πάρω έγκριση, επιστρέφω στον Παναθηναϊκό»!

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι περιμένει… έγκριση.

Πιτίνο: «Θα μιλήσω με τα παιδιά μου, αν πάρω έγκριση, επιστρέφω στον Παναθηναϊκό»!

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν γεμάτη ατάκες αλλά και αποκαλύψεις από τον Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι η απόφασή του για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό θα παρθεί μετά από συζήτηση με τα παιδιά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πιτίνο στην Cosmote TV:

“Είχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω Βασιλιάς. Η Βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Για το μέλλον; Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου.

Πρέπει να καταλάβουν πόσο αγαπώ το μπάσκετ. Είναι το σπίτι μου, χωρίς αυτό είμαι άδειος. Αν επιστρέψω, αυτό σημαίνει πως εγκαταλείπω για πάντα το κολεγιακό μπάσκετ. Αν γυρίσω, είναι ο Παναθηναϊκός και μετά ο θάνατος (γέλια)”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.