ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;

38 Πρωταθλήματα, 19 Κύπελλα, 6 Ευρωπαϊκά, 1 Διηπειρωτικό! Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τον μεγαλύτερο μπασκετικό Σύλλογο της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;

Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στη χρυσή του ιστορία κατακτώντας τον 64ο τίτλο της ιστορίας του! Ναι, καλά διαβάσατε οι «πράσινοι» μετρούν 64 τίτλους που αποτυπώνονται στα 38 Πρωταθλήματα, 19 Κύπελλα, 6 Ευρωπαϊκά και 1 Διηπειρωτικό. Όσοι, λοιπόν, επιχειρούν να υποβαθμίσουν το …προϊόν ας κοιτάξουν παραπάνω και αν δεν πάθουν ίλιγγο τότε το συζητάμε ξανά. Το 38ο Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε όλο τον κόσμο του Συλλόγου, σε όσους τον υπηρετούν και φυσικά σε όλους όσοι επιχειρούν εδώ και τέσσερις μήνες να διαλύσουν το μπάσκετ. Σε αυτούς που από εκεί που ούρλιαζαν να τιναχτεί το Πρωτάθλημα στον αέρα τώρα ξαφνικά κόπτονται για το που θα πάει το «προϊόν» χωρίς εκείνους και σε αυτούς που το «μέχρι τέλους» το μετέτρεψαν στο «σώστε μας».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.