ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκινεί ο Κιλπάτρικ: «Είστε τα αδέλφια μου για μια ζωή»! (pic)

Συγκινεί ο Κιλπάτρικ μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκινεί ο Κιλπάτρικ: «Είστε τα αδέλφια μου για μια ζωή»! (pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κιλπάτρικ:

«Πριν από 5 μήνες έκανα προπόνηση με τον προπονητή μου στο White Plains High School, περιμένοντας μια ομάδα του ΝΒΑ να με καλέσει, μετά από την πολύ καλή χρονιά που έκανα, χωρίς να έρθει όμως η στιγμή. Ο ατζέντης μου με κάλεσε και μου είπε πως υπάρχει μια θρυλικά ομάδα στην Αθήνα που θα αγαπήσω και θα θέλω να παίξω με εξαιρετικούς παίκτες από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Έμαθα αργότερα ποιος κοουτσάρει εκεί, μου είπε πως είναι ο μυθικός Ρικ Πιτίνο! Δεν μπορούσα να τι αντιληφθώ, όχι μόνο γιατί θα έπαιζα για ένα σπουδαίο οργανισμό με ένα εξαιρετικό σύνολο, αλλά επίσης θα έπαιζα για τον Hall of Famer Ρικ Πιτίνο. Είπα στον ατζέντη πως όσο μεγάλη κι αν είναι η αλλαγή, θα φέρω την οικογένειά μου, για να πάρω πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα. Μου είπε πως όσο σκληρός κι αν είμαι, έχει ανησυχίες για το αν θα προσαρμοστώ να είμαι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Δύο μέρες μετά τις συζητήσεις του κόουτς Πιτίνο και του ατζέντη μου, μπήκα στο αεροπλάνο έτοιμος για μια αποστολή που δεν φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου. Στην αρχή ήμουν νευρικός, γιατί δεν ήξερα πώς θα είναι να παίζεις σε μια εντελώς διαφορετική χώρα. Όταν έφτασα στην Αθήνα, η οικογένειά μου κι εγώ είδαμε τους πιο σπουδαίους οπαδούς να μας χαιρετούν, τον ατζέντη μου και ένα σωρό από ελληνικά ΜΜΕ. Ήταν κάτι διαφορετικό, γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν είδα μια χώρα να αγκαλιάζει έναν παίκτη με τον τρόπο που έκαναν σε μένα και την οικογένειά μου. Η πρώτη ερώτηση που μου έκαναν ήταν το τι μπορούν να περιμένουν από μένα, ερχόμενος από το ΝΒΑ στην Ελλάδα. Είπα πως κάθε μέρα θα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου, για να συναγωνίζομαι τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτός ήταν ο μόνος μου στόχος. Κάνοντας fast forward 5 μήνες μετά από αυτή τη μέρα, εγώ και ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ μου πήραμε όχι ένα, αλλά 2 τρόπαια. Δεν έκανα μόνο συμπαίκτες και τεχνικούς, αλλά ΑΔΕΛΦΙΑ για μια ζωή».

View this post on Instagram

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.885 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Sean Kilpatrick Jr. (@seankilpatrick)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.