ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ασύγκριτος παντοκράτορας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον ασύγκριτο παντοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, που πήρε το 38ο πρωτάθλημα.

Άλλο ένα πρωτάθλημα στο μπάσκετ σήκωσε ο Παναθηναϊκός. Το 38ο και συνολικά τον 64ο τίτλο πήρε ο παντοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ και μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο εξάστερος παντοκράτορας έδειξε και πάλι ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν μας ενδιαφέρει.

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (pic)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (pic) 5.619 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προτίμησαν να σηκωθούν να φύγουν από το πρωτάθλημα και να παίξουν στην Α2 από του χρόνου(εκτός αν γίνει σκανδαλάρα) από το να πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι το τέλος. Όπως το πίνουν κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να έχουν μείνει άτιτλοι την τελευταία τριετία. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός κρατάει εδώ και πολλά χρόνια ψηλά την σημαία της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας και δίνει χαρά στον -γεμάτο από ποδοσφαιρική πίκρα – κόσμο του.

Και όσο σηκώνει κούπες αυτή η ομάδα τόσο διψάει. Και αυτό το dna το έχει περάσει στον Παναθηναϊκό η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Από γενιά σε γενιά. Από τον Παύλο και τον Θανάση στον Δημήτρη. Ιδια τρέλα για κούπες, ίδια δίψα και κάθε παίκτης, που έρχεται μπαίνει αμέσως στο κλίμα. Εμείς όλοι οι Παναθηναϊκοί οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα μπάσκετ, διότι μας κάνει περήφανους, μας βοηθάει να κυκλοφορούμε στον δρόμο με ψηλά το κεφάλι και να κάνουμε πλάκα στον αιώνιο αντίπαλο.

Σούπερ ΠΑΝΑΘΑ «πάτησε» τη Ζαλγκίρις και άλωσε το Κάουνας!
Σούπερ ΠΑΝΑΘΑ «πάτησε» τη Ζαλγκίρις και άλωσε το Κάουνας! 2.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close