ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι γιόρτασε το 38ο ο Παναθηναϊκός (Pics)

Ο Παναθηναϊκός γλέντησε στο μαγαζί που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος.

Έτσι γιόρτασε το 38ο ο Παναθηναϊκός (Pics)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε χθες 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μέσα σε κλίμα αποθέωσης στο ΟΑΚΑ. Το γλέντι στη συνέχεια συνεχίστηκε στα μπουζούκια. Συγκεκριμένα, παίκτες και τεχνικό τιμ διασκέδασαν στο μαγαζί του Κωνσταντίνου Αργύρου μέχρι αργά το πρωί.

Το κλίμα ήταν φανταστικό με τους πράσινους να γλεντάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα άρχισαν, όταν ο γνωστός καλλιτέχνης μπήκε στη σκηνή και φώναξε «Πού είναι οι νταμπλούχοι;», με τον Ρικ Πιτίνο να τρελαίνεται και να βιντεοσκοπεί από το κινητό του όσα συνέβαιναν στο νυχτερινό κέντρο. Σε εκείνο το σημείο, φυσικά, η βραδιά είχε… μόλις αρχίσει, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει… λουλουδοπόλεμο με τους παίκτες του «τριφυλλιού», σε ένα εκπληκτικό οικογενειακό κλίμα, όπου ο Αμερικανός τεχνικός επίσης απάντησε πετώντας άνθη.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποθέωσε τους πράσινους αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Να πούμε εδώ, ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τα παναθηναϊκά μου αισθήματα. Να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό μας, που είναι ο νταμπλούχος μας. Θέλω ένα καλό χειροκρότημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Προεδράρα μου! Συνεχίζει τη μεγάλη πορεία του Παύλου και του Θανάση. Θέλω ένα χειροκρότημα για τον Παύλο και τον Θανάση, που μας έκαναν υπερήφανους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και συνεχίζει ο Δημήτρης σε τόσο δύσκολες εποχές, να σκάει τα προσωπικά του λεφτά και να βάζει το λιθαράκι στην ομάδα, αυτό το σπουδαίο έργο. Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι…», είπε ο Αργυρός, που φυσικά αφιέρωσε το «Στα αστέρια πάμε», δίνοντας το σύνθημα… για το 7ο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

Gallery item 1
Gallery item 2
Gallery item 3
Gallery item 5
Gallery item 6
Gallery item 7
Gallery item 8
Gallery item 9

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.