ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κλείνει το κεφάλαιο του Παναθηναϊκού ο Λάνγκφορντ!

Ο Κιθ Λάνγκφορντ φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση του.

Κλείνει το κεφάλαιο του Παναθηναϊκού ο Λάνγκφορντ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κιθ Λάνγκφορντ στο  «talkbasket» :

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Τα σχέδιά μου είναι να πάω κάπου, που θα μπορώ να είμαι ξανά ο εαυτός μου. Αυτό σκέφτομαι. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για τη σεζόν, ήταν διασκεδαστική. Όμως, πρέπει να ξαναγίνω ο εαυτός μου. Αυτό κάνω.

Είναι θέμα ρόλου και όχι μόνο. Είμαι χαρούμενος για τη σεζόν, αλλά θέλω να κλείσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους. Εύχομαι να είχα περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο. Στα προηγούμενα 13 χρόνια από τα 14 της καριέρας μου ποτέ δεν ήμουν παίκτης των 11′, των 14′ ή των 15′. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχω την ελευθερία να δείξω ξανά ποιος είμαι».

Για το αν είναι θέμα προπονητή ο περιορισμένος χρόνος του: «Δεν ξέρω. Ο ρόλος μου δεν ήταν ποτέ σταθερός. Σε άλλα ματς ήταν, σε άλλα όχι. Προτιμώ να είμαι σε μια κατάσταση που βρίσκομαι στην μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας μου. Όπως είπα, η εμπειρία ήταν εξαιρετική. Είμαι ευτυχισμένος, αλλά πιθανότατα δεν είναι αυτός ο ρόλος μου».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα ερχόταν ξανά στον Παναθηναϊκό και αν έχει συζητήσει τις σκέψεις του με την ομάδα: «Σίγουρα, πρόκειται για ένα ξεχωριστό μέρος για εμένα. Το θέμα είναι τι παίκτη χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Εγώ είμαι κάπως διαφορετικός. Δεν το έχω συζητήσει. Νομίζω πως είναι προφανές από το γεγονός πως δεν έπαιζα πολύ. Οι προπονητές και οι παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά μαζί μου. Αλλά, έτσι έχουν τα πράγματα».

Για το αν θα ψάξει για ομάδα επιπέδου Euroleague: «Δίχως αμφιβολία, σίγουρα. Νομίζω πως όλοι που με βλέπουν καταλαβαίνουν πως μπορώ να παίξω ακόμα κόντρα στους κορυφαίους. Δεν έχει έρθει η τελευταία εκδοχή του Κιθ Λάνγκφορντ, αυτό είναι σίγουρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...