ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ώρα του Γιαννακόπουλου για Βοτανικό και ενιαίο Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει τεράστια προσπάθεια για μια νέα Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό και σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά του δημοσίως.

Η ώρα του Γιαννακόπουλου για Βοτανικό και ενιαίο Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει τεράστια προσπάθεια για μια νέα Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό και σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά του δημοσίως.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δουλεύει πάρα πολύ στο πρότζεκτ του Βοτανικού και της διπλής ανάπλασης. Τα πράγματα είναι γνωστά και υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ο στόχος του DPG είναι να προχωρήσει, επιτέλους, μια υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει για χρόνια τον Σύλλογο και μέσω του γηπέδου η ομάδα να αναγεννηθεί σε κάθε επίπεδο, δίνοντας ξανά όραμα στον κόσμο.

Μετά και την πρόσφατη συνάντησή του και συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο Γιαννακόπουλος περιμένει το αποτέλεσμα των εκλογών. Ηδη, έχει συμφωνήσει με την τωρινή κυβέρνηση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο για το κλειστό μπάσκετ και περιμένει να κάνει το ίδιο και με μια νέα κυβέρνηση ΝΔ, κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο DPG έχει προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή θα μιλήσει για τα πάντα. Για το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη, τη μεγάλη ανάγκη να εγγραφούν μέλη στον Α.Ο, τον Βοτανικό, αλλά και την ΠΑΕ. Άλλωστε, αν γίνει το επιθυμητό απ’ όλους, αν δηλαδή πέσουν οι υπογραφές για τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση, ο Γιαννακόπουλος θα κινηθεί για την ΠΑΕ και μένει να δούμε με ποιον τρόπο. Αν, δηλαδή, θα επιδιώξει να γίνει αυτός το μεγάλο αφεντικό ή θα προτείνει μια λύση πιο ανοικτή, κάτι σαν μια μικρή πολυμετοχικότητα.

Το πιθανότερο είναι μέσα στο επόμενο 15ημερο, ο Γιαννακόπουλος να έχει μιλήσει. Σύντομα θα προγραμματιστεί και θα φιξαριστεί η ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου, την οποία περιμένουν όλοι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στην οποία θα δοθούν απαντήσεις για το “αύριο” του Συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...