Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει τεράστια προσπάθεια για μια νέα Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό και σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά του δημοσίως.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δουλεύει πάρα πολύ στο πρότζεκτ του Βοτανικού και της διπλής ανάπλασης. Τα πράγματα είναι γνωστά και υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ο στόχος του DPG είναι να προχωρήσει, επιτέλους, μια υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει για χρόνια τον Σύλλογο και μέσω του γηπέδου η ομάδα να αναγεννηθεί σε κάθε επίπεδο, δίνοντας ξανά όραμα στον κόσμο.

Μετά και την πρόσφατη συνάντησή του και συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο Γιαννακόπουλος περιμένει το αποτέλεσμα των εκλογών. Ηδη, έχει συμφωνήσει με την τωρινή κυβέρνηση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο για το κλειστό μπάσκετ και περιμένει να κάνει το ίδιο και με μια νέα κυβέρνηση ΝΔ, κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο DPG έχει προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή θα μιλήσει για τα πάντα. Για το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη, τη μεγάλη ανάγκη να εγγραφούν μέλη στον Α.Ο, τον Βοτανικό, αλλά και την ΠΑΕ. Άλλωστε, αν γίνει το επιθυμητό απ’ όλους, αν δηλαδή πέσουν οι υπογραφές για τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση, ο Γιαννακόπουλος θα κινηθεί για την ΠΑΕ και μένει να δούμε με ποιον τρόπο. Αν, δηλαδή, θα επιδιώξει να γίνει αυτός το μεγάλο αφεντικό ή θα προτείνει μια λύση πιο ανοικτή, κάτι σαν μια μικρή πολυμετοχικότητα.

Το πιθανότερο είναι μέσα στο επόμενο 15ημερο, ο Γιαννακόπουλος να έχει μιλήσει. Σύντομα θα προγραμματιστεί και θα φιξαριστεί η ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου, την οποία περιμένουν όλοι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στην οποία θα δοθούν απαντήσεις για το “αύριο” του Συλλόγου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS