ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Ρικ Πιτίνο πρέπει να… τσεκάρει το Twitter

Ο Ρικ Πιτίνο έφυγε για τις ΗΠΑ και σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει την απόφασή του για την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό. Αν πάντως δει τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο Twitter, ίσως του είναι πιο εύκολο να πει το "ναι".

Ο Ρικ Πιτίνο πρέπει να... τσεκάρει το Twitter

Ο Ρικ Πιτίνο αναχώρησε για τις ΗΠΑ, έχοντας κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά του, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του ντάμπλ. Ο Αμερικανός κόουτς επιστρέφει στην πατρίδα του για να ξεκουραστεί και κυρίως για να πάρει μία άκρως σημαντική απόφαση. Το αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μια απόφαση η οποία θα παρθεί μετά από συζήτηση με την οικογένειά του, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, οι φίλοι της ομάδας προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον μύθο του NCAA να πει το “ναι”. Στα τελευταία λεπτά του τρίτου τελικού, η ιαχή “Ρικ Πιτίνο” ακούστηκε στο ΟΑΚΑ, ενώ τις τελευταίες ημέρες, στο Twitter κυριαρχεί το hashtag #PitinoStay. Με αυτόν τον τρόπο, οι “πράσινοι” twitterάδες δηλώνουν την αμέριστη υποστήριξή τους στο πρότζεκτ Πιτίνο και θέλουν να δουν τον δάσκαλο Ρικ να προπονεί τον εξάστερο και τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος ανέφερε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα έχει πάρει την οριστική του απόφαση, δεν έχει παρά να “τσεκάρει” το τι συμβαίνει στο Twitter, σκρολάροντας στα εκατοντάδες σχόλια που υπάρχουν στο hashtag #PitinoStay, για να επιβεβαιώσει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει… παμψηφεί την παραμονή του.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, τα πάντα θα φανούν στο άμεσο μέλλον!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...