ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Τεράστια προσωπικότητα ο Πιτίνο – Ευχής έργον να μείνει στον Παναθηναϊκό”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την αξία του Ρικ Πιτίνο ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Λίνος Γαβριήλ.

Ο Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος παρακολούθησε ορισμένες προπονήσεις του Ρικ Πιτίνο στο ΟΑΚΑ, μίλησε στο Sport24 Radio 103.3 για την εμπειρία του αλλά και για τον Αμερικανό προπονητή, χαρακτηρίζοντας ευχής έργον, πιθανή παραμονή του στους πράσινους.

Συγκεκριμένα, ο Λίνος Γαβριήλ ανέφερε τα εξής:

Για τις προπονήσεις του Ρικ Πιτίνο τις οποίες παρακολούθησε: «Είχα έρθει και όταν ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ προπονητής, οπότε είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια. Είδα πράγματα που δείχνουν την ταυτότητα του Hall Of Famer κι αυτής της τεράστιας προσωπικότητας που λέγεται Ρικ Πιτίνο. Ο κόουτς έχει δώσει ρόλο και στους βοηθούς του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και επεμβαίνει σε κομμάτια τακτικής. Δίνει μεγάλη έμφαση στα βασικά του αθλήματος, έχει μεγάλη επιρροή στους παίκτες, οι οποίοι τον παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή. Έχει δώσει άλλον αέρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα ήταν ευχής έργο να παραμείνει, καθώς έχει πολλά να διδάξει».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη σύγκριση Πασκουάλ με Πιτίνο: “Από το μικρό διάστημα που παρακολούθησα και τις προπονήσεις των δύο μπορώ να πω ότι ο κ. Πασκουάλ δίνει μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση και στο πως να αντιμετωπίσεις την αντίπαλη άμυνα. Φυσικά δουλεύει και στην άμυνα της ομάδας του. Και οι δύο δίνουν ρόλο στους συνεργάτες του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν οργανισμό. Έχουν διαφορετική προσέγγιση και στυλ, αφού ο κ. Πιτίνο δίνει βάση στις μικρές λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν την ομάδα, ενώ οι προπονήσεις του είχαν μεγαλύτερη ένταση. Βέβαια είχα έρθει σε διαφορετικές περιόδους».

Για τους τελικούς της Basket League, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Προμηθέας: «Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με όλη τη χρονιά Αξίζουν συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την προσπάθειά του. Ο κ. Γιατράς παρουσίασε μία καταπληκτική εικόνα, μία ομάδα με κατεύθυνση και στόχους. Έπαιζε απλά και διάβαζε το παιχνίδι. Η ομάδα του έχει ταλέντο, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Σημαντική είναι και η διαχείριση. Ο κ. Γιατράς ήταν καταπληκτικός στο κομμάτι της πειθαρχίας και πραγματικά με εντυπωσίασε ο Προμηθέας. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει το μπάσκετ που θέλει ο Ρικ Πιτίνο, με γρήγορο ρυθμό και τον Καλάθη να βάζει στο παιχνίδι τον ελεύθερο παίκτη. Το στυλ του κ. Πιτίνο ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά των παικτών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...