ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με θέμα τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση στο ΚΥΣΕΑ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα βρεθούν τα τελευταία γεγονότα στην περιοχή, αλλά και η τουρκική προκλητικότητα στο θέμα των εξορύξεων.

Η συνεδρίαση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 17:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχει ως θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την αξιολόγηση της κατάστασης και το συντονισμό των ενεργειών, σε συνέχεια των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Πλέον υπάρχουν ενδείξεις ότι το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» έχει ξεκινήσει γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...