ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πλησιάζει στον στόχο του ο Παναθηναϊκός

Το τριφύλλι στην ημιτελική φάση των πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Γέρακα που επικράτησε με 17-9 του ΝΟ Πατρών και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο.

Πλησιάζει στον στόχο του ο Παναθηναϊκός

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις σημείωσε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 15-6 του Ηλυσιακού και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο ανόδου της Α2 πόλο ανδρών.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίζη έχει ως μόνο στόχο την άνοδο και είναι κοντά στο να τα καταφέρει. Το τριφύλλι στην ημιτελική φάση των πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Γέρακα που επικράτησε με 17-9 του ΝΟ Πατρών και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο.

Το ζευγάρι του άλλο ημιτελικού είναι Πανιώνιος – Ηλυσιακός. Οι ομάδες που θα πάρουν δύο νίκες προκρίνονται στον τελικό. Οι ομάδες που τερμάισαν στις πρώτες θέση των ομίλων άνοδου έχουν και το πλεονέκτημα έδρας. Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα πάρουν την άνοδο για την Α1 πόλο ανδρών.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αγώνες της τρίτης φάσης του πρωταθλήματος θα γίνουν 28-30 Ιουνίου.

Παναθηναϊκός:Παρασκευόπουλος, Χατζηστεφάνου, Παπαδημητρίου Δ. 5, Παπαδημητρίου Α. 1, Κουρλιάφτης 2, Ορφανός, Πανταζόπουλος 2, Αθανασίου, Γκαράνης 2, Μπερτόλης 1, Γαβαλάς, Δαβίλας, Μπιτσάκος 1, Κουλιεράκης 1 και Κωσταβάρας.

Ηλυσιακός:Μπελιάς, Χριστοφίδης 2, Τσελέντης, Μπέκες 2, Γκιτσάκης, Λάππας 1, Παληός 1, Κρανιάς, Τουμαούρας, Τασσιόπουλος, Στραβάκος, Σύλας, Γκραντσάκης, Λιαντσίρας και Χαλάμης.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής του ΠΑΟ Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε «Κάναμε μια ακόμα καλή εμφάνιση, παρόλο που ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες με τόση ζέστη. Η ομάδα έκανε το χρέος της και έκανε 17 νίκες συνολικά. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουραστούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στους ημιτελικούς και να πάρουμε την άνοδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...