ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι φήμες, τα σενάρια και η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού

Ονόματα παίζουν πολλά, αλλά ο πρώτος στόχος των νταμπλούχων Ελλάδος είναι ένας...

Οι φήμες, τα σενάρια και η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, που κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο και 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Οι πανηγυρισμοί κράτησαν ένα βράδυ και από εκεί και έπειτα, άπαντες στο πράσινο “στρατόπεδο” κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Ήδη έχει διαπιστωθεί κάποια… κινητικότητα, όσον αφορά τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν, με τον Λάνγκφορντ να δηλώνει ότι θέλει να ψαχτεί για αλλού και τους Λιθουανούς να θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του Λεκαβίτσιους στη Ζαλγκίρις.

Παράλληλα, τα ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό έχουν συνδέσει τον Παναθηναϊκό με περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν, ή ήδη απασχολούν τη διοίκηση. Ονόματα όπως του Πέιτον Σίβα, του Κέβιν Σεραφέν και του Άλεξ Τάιους έχουν γραφτεί ή ακουστεί όσον αφορά πιθανό ενδιαφέρον ή και κρούση των νταμπλούχων. Ωστόσο, πλην της περίπτωσης του Ουάιλι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα φορά τα πράσινα από τη νέα σεζόν, για τις υπόλοιπες περιπτώσεις χρειάζεται το “κάτι παραπάνω” για να εξεταστούν, εάν εφόσον υπάρχει όντως ενδιαφέρον.

Οι ομάδες “χτίζονται” από τον προπονητή, ο οποίος έχει τα “κλειδιά” του αγωνιστικού σχεδιασμού. Αυτή τη στιγμή, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Ρικ Πιτίνο, η οποία θα έρθει εντός της εβδομάδας. Οι “πράσινοι” αναμένουν την απόφαση του Αμερικανού κόουτς, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς και τον τρόπο που θα προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, θέτοντας ως προτεραιότητα -πράγμα φυσικό- το θέμα του προπονητή.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.