ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ για Φενέρμπαχτσε

Ο Μάρκους Μπεργκ προτάθηκε και απασχολεί τη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Μπεργκ για Φενέρμπαχτσε

Ο Μάρκους Μπεργκ αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του, αφήνοντας τα ΗΑΕ και την Αλ Αΐν. Τις τελευταίες ημέρες, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα τον θέλουν να ψάχνει την επόμενη ευκαιρία στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, μία από τις ομάδες που φερόταν να τον ήθελε, ήταν η Ντενιζλίσπορ.

Ωστόσο, η πλευρά του Σουηδού θέλει να ψάξει μια καλύτερη προοπτική και γι’ αυτό, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο πρώην πράσινος φορ έχει προταθεί και εξετάζεται από τη Φενέρμπαχτσε.

Όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα, ο τεχνικός των “καναρινιών”, Ερσούν Γιανάλ θα πάρει την τελική απόφαση για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...