Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως σκέφτεται μόνο τον Παναθηναϊκό για το μέλλον του, μιλώντας στο NBA Basketball School Camp.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο εκλεκτός προσκεκλημένος στην πρεμιέρα του εφετινού NBA Basketball School Camp που φιλοξενείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Deree – The American College of Greece.

«Πριν από λίγες μέρες κατέκτησα το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου με τον Παναθηναϊκό, ένα σπουδαίο επίτευγμα για κάθε παίκτη! Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά σε αυτό το camp, θα μάθετε καινούρια πράγματα και θα απολαύσετε το πρόγραμμα. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση και αυτό είναι το καλύτερο για εσάς», τόνισε ο Παπαγιάννης, ο οποίος ρωτήθηκε για το ύψος του κι εξήγησε πως είναι θέμα γονιδίων.

Σε ερώτηση για την εμπειρία του στο ΝΒΑ, είπε «Άρχισα στους Κινγκς και στη συνέχεια έπαιξα στους Μπλέιζερς. Το Πόρτλαντ ήταν καλύτερη εμπειρία».

Όσον αφορά την ομάδα που θα ήθελε να παίξει στο μέλλον, ο Παπαγιάννης δεν το συζητά καν. «Εδώ που είμαι, στον Παναθηναϊκό»!

Οι νεαροί αθλητές ρώτησαν τον Παπαγιάννη αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την EuroLeague. «Μακάρι! Το εύχομαι πραγματικά να κατακτήσουμε στο μέλλον την EuroLeague» τόνισε.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου