ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σκάει πολιτική βόμβα από τον Βενιζέλο!

Μπορεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος να είναι με το ένα πόδι εκτός ΚΙΝ.ΑΛ. ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα - Μπορεί να έμεινε εκτός ψηφοδελτίων, όχι όμως και εκτός πολιτικού παιχνιδιού.

Σκάει πολιτική βόμβα από τον Βενιζέλο!

Οσοι πιστεύουν ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα αποσυρθεί ησύχως από την πολιτική ζωή του τόπου, πλανώνται…

Άλλωστε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, τι θα κάνει τώρα που δεν θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. απάντησε με απόλυτη σιγουριά: «Έχω πράγματα να κάνω, έχω τον όμιλο προβληματισμού…».

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι υπεβλήθη εκτάκτως σε εγχείρηση στο μάτι λόγω αιφνίδιας αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, ο Βενιζέλος αναρρώνει και καταστρώνει την επόμενη μέρα.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 215.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσέξτε, στις επικείμενες εκλογές δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Γεννηματά. Όμως από τώρα προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του για την επομένη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Για παράδειγμα, την επόμενη εβδομάδα θα κάνει την πρώτη του, σόλο πολιτική εμφάνιση.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων που ετοιμάζει είναι η παρουσία του ως οικοδεσπότης στο ετήσιο διήμερο συνέδριο «Η Ελλάδα Μετά», που πραγματοποιούν από κοινού ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση και η εταιρεία Συμεών Γ.Τσομώκος ΑΕ, με κεντρικό θέμα «Η ανασύσταση της μεσαίας τάξης».

Μεταξύ των ομιλητών, ξεχωρίζουν ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, ο Πάνος Τσακλόγλου, ο Γκίκας Χαρδούβελης, ο Βασίλης Ράπανος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Βερνίκος, ο Στράτος Φαναράς, ο Λευτέρης Κουσούλης, ο Χρήστος Χωμενίδης κ.α.

Πηγή: Newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...