ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνελήφθη ο Μισέλ Πλατινί

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί!

Συνελήφθη ο Μισέλ Πλατινί

Η Αστυνομία της Γαλλίας συνέλαβε τον πρώην πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, για την υπόθεση της ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ!

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον Γάλλο πρώην ισχυρό άνδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιείται για παρατυπίες στον τρόπο με τον οποίο το Κατάρ ανέλαβε τη διεξαγωγή του επόμενου Μουντιάλ.

Ειδικότερα, η γαλλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του παλαίμαχο άσου της Γιουβέντους και της εθνικής Γαλλίας, λόγω διαφθοράς, καθώς είχε μπλέξει το όνομα του με παρανομίες και παρατυπίες σχετικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ασιατική χώρα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πλατινί κατηγορείται για την ανάθεση του Μουντιάλ στο Κατάρ και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, για τον Γάλλο πρώην πρόεδρο της UEFA.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...