ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτάθηκε ο Φετφατζίδης – Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο ελεύθερος Φετφατζίδης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά οι πράσινοι έχουν ως προτεραιότητα περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Προτάθηκε ο Φετφατζίδης - Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο ελεύθερος Φετφατζίδης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά οι πράσινοι έχουν ως προτεραιότητα περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Δώνης καλοβλέπει την περιπτωσή του. Συνεπώς, δε θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα.

Πάντως, οι «πράσινοι» εξετάζουν πρώτα περιπτώσεις από το εξωτερικό για τη θέση του εξτρέμ, αλλά ο «Φέτφα» μόνο απαρατήρητος δεν περνάει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το τριφύλλι έχουν ως προτεραιότητα δύο περιπτώσεις από το εξωτερικό, ενώ ελεύθερου παίκτη και μιας περίπτωσης δανεισμού, αλλά και οι δύο παρουσιάζουν δυσκολίες λόγω του οικονομικού. Και ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να περιμένει προκειμένου να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.