ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό ο Άλτμαν

Εξετάζει τις επιλογές του για την επόμενη "σελίδα" της καριέρας του.

Ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό ο Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό από τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει στα πλάνα του τον Ισραηλινό ποδοσφαιριστή. Το γεγονός αυτό έχει ενεργοποιήσει τόσο τον ίδιο τον παίκτη, όσο και τον ατζέντη του, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για εύρεση ομάδας από το εξωτερικό.

Ο εκπρόσωπός του τον έχει προτείνει σε συλλόγους από το Βέλγιο, την Ολλανδία αλλά και την Αγγλία, ποντάροντας στο γεγονός πως σε νεαρότερη ηλικία, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είχε κάνει ένα πέρασμα από τη Φούλαμ. Παράλληλα, στο “κάδρο” για τον Άλτμαν υπάρχει και η προοπτική επιστροφής του στο Ισραήλ, με αρκετές ομάδες από τη χώρα να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.