ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα δεδομένα για Φετφατζίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Γιάννη Φετφατζίδη και είναι πιθανό να προχωρήσει την περίπτωσή του ακόμα και αν πάρει ξένο εξτρέμ.

Τα δεδομένα για Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επέστρεψε στο προσκήνιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος είναι ελεύθερος και απασχολεί το τριφύλλι, που αναζητά παίκτες για τα άκρα της μεσαίας γραμμής. Για τον Φετφατζίδη είχε υπάρξει “θέμα” και στο παρελθόν, αλλά τότε, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν κατάφερε να κλείσει θετικά την υπόθεση. Τα δεδομένα πάντως είναι διαφορετικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, τόσο για το τριφύλλι, όσο και για τον παίκτη.

Ο Φετφατζίδης ψάχνει μια καλή σεζόν μετά την επιστροφή του από τα ΗΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr είναι θετικός στο να παίξει για τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως η υπόθεση του “Φέτφα” είναι στο χέρι των Δώνη και Νταμπίζα, που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.

Οι δε Νταμπίζας και Δώνης τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις εξτρέμ, καθώς όπως προαναφέρθηκε, η ενίσχυση στην εν λόγω θέση είναι μια από τις προτεραιότητες των δύο ανδρών για τη νέα σεζόν. Σε πρώτη φάση, η προτεραιότητα των “πρασίνων” είναι το τσεκάρισμα παικτών από το εξωτερικό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας έχει στα υπόψιν του δύο περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το τριφύλλι. Αυτό δε σημαίνει ότι η περίπτωση του Φετφατζίδη απορρίπτεται, όμως δεν αποτελεί ξεκάθαρα την πρώτη προτεραιότητα του συλλόγου.

Ο Δώνης θέλει ένα γεμάτο ρόστερ και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάρει εξτρέμ και από το εξωτερικό και παράλληλα να προχωρήσει την περίπτωση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Άρη. Ενός ποδοσφαιριστή με στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από το ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.