ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρώτη φωτογραφία του Λέτο από τη νέα του “περιπέτεια” στο Ιράν (pic)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έτοιμος να πιάσει δουλειά σαν βοηθός προπονητή στο πλευρό του Αντρέα Στραματσόνι, στην ιρανική Εστέγκλαλ.

Η πρώτη φωτογραφία του Λέτο από τη νέα του “περιπέτεια” στο Ιράν (pic)

Πριν από λίγες μέρες ο Σεμπάστιαν Λέτο ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής και σταρ του Παναθηναϊκού έκανε… στροφή στην καριέρα του, αλλά δε θα μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ξεκινάει την προπονητική “περιπέτεια” και μάλιστα από μια χώρα έκπληξη. Το Ιράν. Η Εστέγκλαλ έκανε πρόταση στον Αντρέα Στραματσόνι για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία κι εκείνος πήρε μαζί του και τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος θα είναι εκ των βοηθών του.

Στραματσόνι και Λέτο είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό, όταν ο Ιταλός ήταν προπονητής και ο Αργεντινός επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του και πλέον θα πορευτούν μαζί σε αυτό το δύσκολο “ταξίδι” που έχουν μπροστά τους.

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία 7.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα ιρανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε μάλιστα η πρώτη φωτογραφία του Σεμπάστιαν Λέτο, όχι από τους πάγκους ή από το γήπεδο, αλλά από την έλευσή του στη χώρα.

Δείτε τον Σεμπάστιαν Λέτο:

loading...