ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρώτη φωτογραφία του Λέτο από τη νέα του “περιπέτεια” στο Ιράν (pic)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έτοιμος να πιάσει δουλειά σαν βοηθός προπονητή στο πλευρό του Αντρέα Στραματσόνι, στην ιρανική Εστέγκλαλ.

Η πρώτη φωτογραφία του Λέτο από τη νέα του

Πριν από λίγες μέρες ο Σεμπάστιαν Λέτο ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής και σταρ του Παναθηναϊκού έκανε… στροφή στην καριέρα του, αλλά δε θα μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ξεκινάει την προπονητική “περιπέτεια” και μάλιστα από μια χώρα έκπληξη. Το Ιράν. Η Εστέγκλαλ έκανε πρόταση στον Αντρέα Στραματσόνι για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία κι εκείνος πήρε μαζί του και τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος θα είναι εκ των βοηθών του.

Στραματσόνι και Λέτο είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό, όταν ο Ιταλός ήταν προπονητής και ο Αργεντινός επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του και πλέον θα πορευτούν μαζί σε αυτό το δύσκολο “ταξίδι” που έχουν μπροστά τους.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.542 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα ιρανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε μάλιστα η πρώτη φωτογραφία του Σεμπάστιαν Λέτο, όχι από τους πάγκους ή από το γήπεδο, αλλά από την έλευσή του στη χώρα.

Δείτε τον Σεμπάστιαν Λέτο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.