ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πάντα “παίζει” του Ρόμπερτς

Παναθηναϊκός: Ο Καλούμ Ρόμπερτς παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας για τη θέση του εξτρέμ.

Παναθηναϊκός: Πάντα

Ο Νίκος Νταμπίζας και οι συνεργάτες του τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών, έχοντας άνεση χρόνου. Ο στόχος τους είναι να γίνουν σωστές κινήσεις, χωρίς πολλές δαπάνες, από τη στιγμή που λεφτά διαθέσιμα δεν υπάρχουν και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ψάχνουν μόνο για ελεύθερους ή δανεικούς με κασέ μέχρι τις 200.000 ευρώ.

 

Ο Καλούμ Ρόμπερτς της Νιούκαστλ συνεχίζει να ενδιαφέρει και μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται στις κορυφαίες θέσης της λίστας για εξτρέμ. Ο 23χρονος έχει μείνει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ, ο Νίκος Νταμπίζας τον θέλει και θεωρείται δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν σοβαρές κινήσεις για να τον κάνουν δικό τους.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

Οσον αφορά στον Άαρονς, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Αγγλος εξτρέμ των «ανθρακωρύχων» παραχωρείται δανεικός, αλλά έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο (750.000 ευρώ) για τα δεδομένα του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.