ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τσίπρας: «Οι ομάδες ανήκουν στον κόσμο» – Η ατάκα του για Σαραβάκο!

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ πέταξε και μια… επική ατάκα για τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Τσίπρας: «Οι ομάδες ανήκουν στον κόσμο» - Η ατάκα του για Σαραβάκο!

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ πέταξε και μια… επική ατάκα για τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport24

Για τη βία στα γήπεδα και το πώς «έσωσε» η ΕΡΤ  την Σουπερλίγκα, τόνισε: «Εδώ είχαν φέρει χίλια άτομα και πήγαν να πλακωθούν στα επίσημα. Η κατάσταση στο ποδόσφαιρο δεν είναι καλή. Έχουμε να κάνουμε και με επιχειρηματίες που θέλουν να αντλήσουν πολιτική δύναμη μέσα από την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια με τον Κοντονή που έβαζε μεγάλες ποινές. Αν δεν υπήρχε η ΕΡΤ να χρηματοδοτήσει τις ομάδες που δεν είχαν έσοδα δεν θα υπήρχε Σουπερλίγκα. Αυτό ήθελαν κάποιοι για να έχουν ομάδες δορυφόρους»

Για την τοξικότητα μεταξύ των παραγόντων, δήλωσε: «Θεωρώ πως οι παράγοντες που ασχολούνται σε μεγάλους συλλόγους έχουν και άλλες βλέψεις. Είναι δεδομένο ότι δεν μπαίνουν για να κερδίσουν λεφτά, χάνουν λεφτά. Αυτό που θέλουν είναι να έχουν άλλου είδους οφέλη.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε όλες τις χώρες υπάρχει αυτό, αλλά όχι σε αυτή την έκταση. Στην Ιταλία υποβιβάστηκε η Γιουβέντους, αν εδώ γίνει κάτι τέτοιο δεν νομίζω να μπορέσει να επιζήσει η πλατεία Συντάγματος. Πάντα θα υπάρχουν πολιτικές και επιχειρηματικές επιδιώξεις. Γνωρίζετε καλά ότι βρεθήκαμε στο στόχαστρο συγκεκριμένων παραγόντων και μέσων ενημέρωσης ξανά και ξανά. Καμία από τις ομάδες δεν ανήκουν στους προέδρους τους. Ανήκουν στον κόσμο τους. Δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε ονόματα. Το θέμα είναι να αντιληφθούμε όλοι ότι το συμφέρον του προέδρου δεν είναι και το συμφέρον της ομάδας. Να σταματήσει αυτή η ιστορία με τις στρατιές οργανωμένων οπαδών. Πρέπει να μπουν κάποιοι κανόνες. Αυστηροί και σκληροί κανόνες.

Πρέπει να υπάρχουν αυστηρές ποινές. Πρέπει όμως να σταματήσει και η καχυποψία. Ότι το κάνεις αυτό για να ευνοήσεις την μία ή την άλλη ομάδα. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία».

Για την Εθνική ομάδα: «Ενώ έχουμε τόσους ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Από τον Σάντος και μετά είναι λες και έχει πέσει κατάρα. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η απομάκρυνση του Σάντος. Από την εποχή του Σάντος και μετά βρισκόμαστε σε χαμηλές πτήσεις».

Για το γεγονός ότι όταν ήταν μικρός έπαιζε βόλεϊ: «Έπαιζα κεντρικός. Όταν ήμουν μικρός είχα πάρει το μπόι μαζεμένο. Είχα δυνατά πόδια, ήμουν αλτικός. Μετά μου έριξαν ένα κεφάλι οι υπόλοιποι. Στο μπάσκετ ήμουν ατσούμπαλος. Στο ποδόσφαιρο ήμουν καλύτερος. Το ίνδαλμα μου ήταν ο Σαραβάκος. Προσπαθούσα να τον μιμηθώ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.