ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Γκιστ: “Δεν έχω κανένα λόγο να θέλω να φύγω”

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για το μέλλον του, τόνισε πως δεν έχει λόγο να θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά σημείωσε ότι θα το καταλάβει απόλυτα αν δε συμβεί.

Γκιστ:

«Προσωπικά δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να φύγω. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, αλλά αν δεν γίνει θα το καταλάβω απόλυτα», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξή του στην «Πράσινη» ο Αμερικανός, προτού προσθέσει:

«Είναι ωραίο να κερδίζεις, στο τέλος αυτό που μετρά είναι να πάρουμε τον τίτλο. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μη κατέβει, αλλά ο Προμηθέας έδωσε μεγάλη μάχη και έδειξε ότι διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς όμως ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν τους αφήσαμε περιθώρια».

Σχετικά με την συνεισφορά του Ρικ Πιτίνο, ο Γκιστ ανέφερε: «Μας έδωσε μεγάλο κίνητρο και αυτή τη σπίθα που χρειαζόμασταν. Είναι κρίμα που ένας πολύ καλός προπονητής όπως ο Τσάβι Πασκουάλ απολύθηκε εξαιτίας της εικόνας που είχαμε εμείς, αλλά η έλευση του Πιτίνο λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για μας.

+Ήρθε με απίστευτο πάθος και επιθυμία να μας βοηθήσει να πετύχουμε. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και όλοι θέλαμε να συμμετέχουμε σε αυτό που ήθελε να δημιουργήσει. Σίγουρα έδειξε γιατί είναι αυτό που είναι, ένας μύθος».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.