«Προσωπικά δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να φύγω. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, αλλά αν δεν γίνει θα το καταλάβω απόλυτα», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξή του στην «Πράσινη» ο Αμερικανός, προτού προσθέσει:

«Είναι ωραίο να κερδίζεις, στο τέλος αυτό που μετρά είναι να πάρουμε τον τίτλο. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μη κατέβει, αλλά ο Προμηθέας έδωσε μεγάλη μάχη και έδειξε ότι διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς όμως ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν τους αφήσαμε περιθώρια».

Σχετικά με την συνεισφορά του Ρικ Πιτίνο, ο Γκιστ ανέφερε: «Μας έδωσε μεγάλο κίνητρο και αυτή τη σπίθα που χρειαζόμασταν. Είναι κρίμα που ένας πολύ καλός προπονητής όπως ο Τσάβι Πασκουάλ απολύθηκε εξαιτίας της εικόνας που είχαμε εμείς, αλλά η έλευση του Πιτίνο λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για μας.

+Ήρθε με απίστευτο πάθος και επιθυμία να μας βοηθήσει να πετύχουμε. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και όλοι θέλαμε να συμμετέχουμε σε αυτό που ήθελε να δημιουργήσει. Σίγουρα έδειξε γιατί είναι αυτό που είναι, ένας μύθος».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου