ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάικ Τζέιμς: Αβέβαιο το μέλλον του στην Αρμάνι Μιλάνο

Το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλάνο χαρακτηρίζεται... αβέβαιο με τον Ετόρε Μεσίνα να κρίνει τις εξελίξεις.

Μάικ Τζέιμς: Αβέβαιο το μέλλον του στην Αρμάνι Μιλάνο

Ο Μάικ Τζέιμς είχε διαφωνίες με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι και η Αρμάνι Μιλάνο δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο φινάλε της σεζόν στην Ιταλία. Η έλευση του Ετόρε Μεσίνα δρομολογεί εξελίξεις στην ιταλική ομάδα και σύμφωνα με όσα γράφτηκαν προ ημερών, ο Ιταλός τεχνικός θα έχει συζήτηση με τον άλλοτε σταρ του Παναθηναϊκού, την ώρα που τίποτα δεν γίνεται να αποκλειστεί για το μέλλον του.

Ο Τζέιμς μπορεί να κατάφερε να κατακτήσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Euroleague, όμως οι Ιταλοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την συνολική προσφορά του, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε το βήμα παραπάνω στην διοργάνωση που τόσο ήθελαν.

Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα του «encestando.es», με τα πρόσφατα μεταγραφικά σενάρια, υποστήριξε πως ο Αμερικανός πρώτος σκόρερ της Euroleague μπορεί να μπει στο… κλαμπ των free agents το φετινό καλοκαίρι, καθώς το μέλλον του στο Μιλάνο είναι αβέβαιο.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος γκαρντ υπέγραψε πέρυσι συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την Αρμάνι με απολαβές που «αγγίζουν» τα έξι εκατομμύρια δολάρια.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 7.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.