ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντίστροφη μέτρηση για την απάντηση Πιτίνο

Η υπόθεση Ρικ Πιτίνο, η αντίστροφη μέτρηση και η απάντηση που όλοι περιμένουν...

Αντίστροφη μέτρηση για την απάντηση Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς… Ρικ Πιτίνο. Τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώθηκε, μέσω του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η απόκτηση του Τζέικομπ Ουάιλι, ενώ καθημερινά, υπάρχουν αρκετά ονόματα παικτών από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, οι οποίοι φέρεται να απασχολούν τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Το σίγουρο είναι πως, τη δεδομένη στιγμή, προτεραιότητα για το τριφύλλι αποτελεί η απάντηση του Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός κόουτς βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στις ΗΠΑ και, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει, συζητά με την οικογένειά του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Πιτίνο είχε θέσει την Παρασκευή (21/6) ως όριο για την απάντηση που περιμένουν όλοι στον σύλλογο. Από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες αλλά και τους οπαδούς, οι οποίοι επισημαίνουν το όνομα του 67χρονου κόουτς στο Twitter, ζητώντας του να παραμείνει στο “τιμόνι” της ομάδας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει την προσπάθειά τους ώστε να ωθήσουν τον Πιτίνο να πει το “ναι”, ενώ το ίδιο έχει συμβεί από πλευράς διοίκησης. Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στον έμπειρο κόουτς. Έχοντας φτάσει σχεδόν στο τέλος του χρονικού ορίου που ο Πιτίνο έχει θέσει, το μόνο που απομένει είναι να γνωστοποιηθεί η απάντησή του. Κάτι που θα συμβεί το πολύ μέχρι αύριο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.