ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Θα είναι το σκάνδαλο του αιώνα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις... ολυμπιακές κυβιστήσεις και τα "μαγειρέματα" για το σκάνδαλο!

Θα είναι το σκάνδαλο του αιώνα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις… ολυμπιακές κυβιστήσεις και τα “μαγειρέματα” για το σκάνδαλο!

Σε αναμονή της απόφασης για την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ βρισκόμαστε με την οποία η ομάδα του Πειραιά να επιδιώκει να μην πέσει στην Α2. Να πάει κόντρα σε όλα όσα έλεγε μετά τις 13/2, όταν έφυγε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, χάνοντας με 15 πόντους.

Από τότε η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «μέχρι τέλους», φωνάζει σε όλους τους τόνους, ότι δεν θέλει να συμμετάσχει άλλο σε αυτό το πρωτάθλημα. Προσπάθησε να πάει στην Αδριατική Λίγκα, αλλά έφαγε πόρτα και από τότε το «μέχρι τέλους», έγινε «θέλουμε να παίξουμε και τη νέα περίοδο στην Α1». Τι άλλαξε ; Τίποτα.

Δεν έχει γίνει το παραμικρό, ο Βασιλακόπουλος είναι στην θέση του (θέλει την άμεση απομάκρυνσή του ο Ολυμπιακός), η ΚΕΔ δεν έχει αλλάξει. Παρόλα αυτά το «μέχρι τέλους» πήγε περίπατο και μέσω ΑΣΕΑΔ μαγειρεύεται το σκάνδαλο του αιώνα και η παραμονή του Ολυμπιακού στην Α1 κόντρα στους νόμους! Φυσικά και είμαι από αυτούς, που θέλω τον Ολυμπιακό αντίπαλο, για να έχει μεγάλη αξία η νίκη του Παναθηναϊκού και μεγαλύτερη αξία το πρωτάθλημα, όπως τα δύο προηγούμενα συνεχόμενα που πήρε η ομάδα με τον Ολυμπιακό αντίπαλο στους τελικούς. Εχει άλλη χάρη να κερδίζεις τον Ολυμπιακό, πώς να το κάνουμε.

Αυτό, όμως δεν σημαίνει, ότι θα καταργηθούν οι νόμοι, για να μείνουν τσαμπουκά στην Α1 ,ενώ οι ίδιοι με την στάση τους επιδίωξαν να πέσουν στην Α2. Δεν κατέβηκαν στα παιχνίδια και έλεγαν, ότι δεν τους νοιάζει αν θα παίξουν στην Α2. Και μετά άρχισαν τις ενστάσεις. Φεστιβάλ ανακολουθίας. Εύχομαι και ελπίζω να μην αποδειχθούν βάσιμα τα σενάρια, που λένε, ότι το μαγείρεμα θα βγάλει σκάνδαλο και είναι απόλυτα λογικό αυτό, που έκανε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που ουσιαστικά ξεκαθάρισε, ότι αν καταστρατηγηθούν οι νόμοι δεν θα συμμετάσχει στην Α1 .

*Για το ποδόσφαιρο η μοναδική ελπίδα λέγεται Βοτανικός. Προχωράει; Αλλάζει επίπεδο η ομάδα και γίνεται Παναθηναϊκός. Αλλιώς θα συνεχίσει να βολοδέρνει στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας με ταβάνι την είσοδο στην πεντάδα. Η αίσθησή μου λέει, ότι αυτή την φορά μπορεί να γίνει κάτι, που δεν το πιστεύουν, παρά ελάχιστοι αυτή την στιγμή. Δεν λέω κάτι άλλο. Χαμηλά η μπάλα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.