ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα δεδομένα για Μπουζούκη – Χατζηγιοβάνη

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη. Τι ισχύει για κάθε περίπτωση.

Τα δεδομένα για Μπουζούκη - Χατζηγιοβάνη

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε ήδη προφορικά με τους Μαυρομμάτη, Θεοχάρη και Εμμανουηλίδη για την επέκταση των συμβολαίων τους. Και πλέον ο Νίκος Νταμπίζας θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη που αναμένεται νέος κύκλος επαφών.

Στις διαπραγματεύσεις με τους δύο τελευταίους υπάρχει διαφορά, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Ο 20χρονος μέσος φέρεται να αξιώνει 150.000 ευρώ ετησίως και οι συζητήσεις συνεχίζονται με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπογράψει μέχρι το 2022.

O Παναθηναϊκός, πάντως, όπως έχουμε ενημερώσει, είναι διατεθειμένος να ανεβάσει την προσφορά του προς τον νεαρό προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα και να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2022.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.666 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τον Χατζηγιοβάννη, έχει πάντα τη φιλοδοξία να μετακομίσει στο εξωτερικό, ακόμη και αυτό το καλοκαίρι. Πρόθεση των «πράσινων» είναι να τον υπογράψουν για άλλα τρία χρόνια, καθώς με τον τρόπο αυτό θα μπορούν τόσο να ποντάρουν αγωνιστικά πάνω του, όσο και να είναι σε θέση ισχύος σε περίπτωση πρότασης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.