ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Πιτίνο… ώρα μηδέν: Απαντάει ο Αμερικανός προπονητής

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η απάντηση του Ρικ Πιτίνο στην πρόταση του Παναθηναϊκού για να παραμείνει στον σύλλογο. Οι πιέσεις των παιδιών του και η δική του θέληση.

Πιτίνο... ώρα μηδέν: Απαντάει ο Αμερικανός προπονητής

Ώρες αγωνίας στον Παναθηναϊκό, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται η απάντηση του Ρικ Πιτίνο στην πρόταση για ανανέωση συνεργασίας που του έχει κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Αμερικανός τεχνικός βρίσκεται στις ΗΠΑ και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και χθες δεν είχε αποφασίσει για το μέλλον του. Από τη μια πλευρά δεχόταν τις πιέσεις των παιδιών του να παραμείνει στην πατρίδα του και κοντά τους, ακόμη κι αν δεν έχει κάποια δελεαστική πρόταση για να προπονήσει στο ΝΒΑ ή το NCAA. Και από την άλλη ο ίδιος δεν θέλει να σταματήσει την προπονητική, που είναι… η ζωή του.

Ο 66χρονος Hall of Famer βρίσκεται σε δίλημμα για το μέλλον του, καθώς αγαπά πολύ την οικογένειά του αλλά σίγουρα τον δελεάζει η προοπτική να χτίσει από την αρχή τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει να ζει την ευρωπαϊκή μπασκετική εμπειρία, που παρά τα προβλήματά της τον ιντριγκάρει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν την απάντησή του. Αν είναι θετική, θα αρχίσουν άμεσα τις επαφές για τη στελέχωση της ομάδας. Αν είναι αρνητική, θα αναζητηθεί ο διάδοχος. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει την προσπάθειά τους ώστε να ωθήσουν τον Πιτίνο να πει το «ναι», ενώ το ίδιο έχει συμβεί από πλευράς διοίκησης. Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στον έμπειρο κόουτς. Έχοντας φτάσει σχεδόν στο τέλος του χρονικού ορίου που ο Πιτίνο έχει θέσει, το μόνο που απομένει είναι να γνωστοποιηθεί η απάντησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.