ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επικό tweet πράσινου οπαδού: “Άντε ρε Πιτίνο…” (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο και η απόφασή του κρατούν σε αγωνία αρκετούς οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Επικό tweet πράσινου οπαδού:

Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται να ανακοινώσει πολύ σύντομα την απόφασή του, ίσως και εντός μερικών ωρών. Εδώ και αρκετές ημέρες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ό,τι μπορούν για να στείλουν το μήνυμά τους στον Αμερικανό κόουτς, ζητώντας του να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν. Καθημερινά, εκατοντάδες μηνύματα στο Twitter έχουν ως επισήμανση το προφίλ του Πιτίνο, ή συνοδεύονται με το hashtag, “PitinoStay”.

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο αυξάνεται η αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Μάλιστα, η υπόθεση της παραμονής του Πιτίνο, έχει κάνει έναν “θεούλη” οπαδό να χάσει τον ύπνο του και να τα… βρει σκούρα με τη σύντροφό του. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας απολαύσουμε το καλύτερο “τιτίβισμα” που έγινε -με μπόλικο χιούμορ- για το θέμα του Πιτίνο.

Το καλύτερο tweet για τον Πιτίνο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.