ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκάλυψη Παπαπέτρου για Πιτίνο: “Ζήτησε μία επιπλέον μέρα”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε σε συνέντευξή του πως ο Ρικ Πιτίνο δε θα απαντήσει σήμερα και ευχήθηκε να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Αποκάλυψη Παπαπέτρου για Πιτίνο:

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στη συνέντευξη που παραχωρεί στο Sport24 Radio μίλησε για τον Ρικ Πιτίνο και αποκάλυψε πως ζήτησε μία μέρα παραπάνω για να απαντήσει.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ιστορία με τον Ολυμπιακό που αποχώρησε.

Αναλυτικά για τον Πιτίνο: “Νομίζω ότι ζήτησε μία έξτρα μέρα! Μακάρι να μείνει είναι η ευχή μου, του προέδρου, του κόσμου και όλων των παιδιών. Κατάφερε να ισιώσει μια σεζόν που άρχισε στραβά. Αν του δοθούν τα κλειδιά το καλοκαίρι υπάρχουν πιθανότητες να φτιάξει μία μεγάλη ομάδα”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για όσα έγιναν τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Είναι πικρή γεύσης, στενάχωρο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα. Ξεφεύγει από το κομμάτι του μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Ήμασταν κόσμημα. Τώρα είμαστε το μόνο πρωτάθλημα που γίνεται αυτό στον κόσμο. Παντού τα ματς κρίνονται στο γήπεδο. Στην Ισπανία, στην Τουρκία, παντού. Είναι κρίμα».

Για το αν θα ήθελε τον Ολυμπιακό στους τελικούς: «Έτσι θα το έλεγα και εγώ. Όταν δυο ομάδες βάζουν παραπάνω χρήματα, είναι λογικό να δημιουργείται αυτή η συνθήκη με τις δύο ομάδες στους τελικούς. Αν υπήρχαν 15 ομάδες με 15 εκατ. παίκτες η κάθε μία… Υπάρχει ένα κενό. Αν φύγει η μία και μείνουν οι 14 δεν υπάρχει τόση διαφορά. Αν υπάρχουν δύο και φύγει η μία, χάνει αξία και το υπόλοιπο πρωτάθλημα».

Για τη διαιτησία σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Θέλω να πω ότι Ελλάδα – Ευρώπη είναι ένα κομμάτι. Ίδιοι διαιτητές και ίδιοι κανόνες. Παντού θα υπάρχουν λάθη, ακόμα και στο ΝΒΑ. Αυτό που κάνει καλά το ΝΒΑ είναι πως οι διαιτητές είναι συνεννοήσιμοι. Στην Ευρώπη δεν θέλουν να σου μιλούν. Σου δίνουν εύκολα τεχνικές ποινές. Υπό άλλες συνθήκες απλά θα σε προειδοποιήσει. Δεν υπάρχει τόση συνεννόηση. Δεν θέλω κανένας διαιτητής να παίζει υπέρ μίας ομάδας, ούτε της δικής μου. Ούτε να παίζει κατά της. Χρειάζεται μια καλή συνεννόηση. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος, όλοι κάνουν λάθη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.