ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ποστ του Γιαννακόπουλου για τον Πιτίνο (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε τον Ρικ Πιτίνο με μήνυμά του στο instagram.

Το ποστ του Γιαννακόπουλου για τον Πιτίνο (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε τον Ρικ Πιτίνο με μήνυμά του στο instagram.

“Ρικ πιτινο: ένας πραγματικός τζέντλεμαν με απαράμιλλη αγάπη για το παιχνίδι. Σίγουρα αξίζει μια θέση ανάμεσα στο υπό δημιουργία Παναθηναϊκό hall of fame μαζί με τον Ουίλκινς, τον Μπάιρον, τον Διαμαντίδη και πολλούς άλλους”, έγραψε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

View this post on Instagram

Rick Pitino :A real gentleman with unparalleled love for the game 🙏🏻💚He definately deserves a place in our ,in the making ,Panathinaikos hall of fame next to Dominique ,Byron ,Diamantidis and all the rest.🔜

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...