ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεταγραφικά cult stories: Το κράμα Ρότσα – Ζάετς

Ο Zastro ανοίγει την αυλαία της πιο καλοκαιρινής στήλης. Τα «Cult Stories» των μεταγραφών έχουν την τιμητική τους και η εκκίνηση δίνεται με το κράμα Ρότσα-Ζάετς. Τον αξεπέραστο Τζέισον Πόλακ.

Μεταγραφικά cult stories: Το κράμα Ρότσα – Ζάετς

Ο φανταστικός κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ και τουλάχιστον πενήντα χρόνια χαρίζει αφειδώς σχεδόν κάθε καλοκαίρι καταπληκτικές ιστορίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε στο sdna. Θα θυμηθούμε το μεγάλο αστέρι της σελεσάο που κάθε Αύγουστο ερχόταν στον Ολυμπιακό, τον μπαλαδόρο που θα γκρεμίσει τα τσιμέντα της Λεωφόρου, την έξυπνη βόμβα της ΑΕΚ, το λάτιν παιχταρά που θα υποδεχθούν στο αεροδρόμιο οι τρελαμένοι οπαδοί του Άρη, το τεράστιο όνομα που είναι επτασφράγιστο μυστικό και όμοιό του δεν έχει ξαναέρθει ποτέ στην Τούμπα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.