ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σπουδαίο φιλικό με Μπεσίκτας στις 10 Αυγούστου

Στην Κωνσταντινούπολη, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί απέναντι στην Μπεσίκτας ο Παναθηναϊκός

Σπουδαίο φιλικό με Μπεσίκτας στις 10 Αυγούστου

Το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπεσίκτας οριστικοποιήθηκε. Οι δύο ομάδες υπέγραψαν τη συμφωνία για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στις 20.00. Απλώς το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, δεν θα είναι η φυσική έδρα της Μπεσίκτας, το Vofafone Stadium, αλλά το Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται σαφώς για ένα εξαιρετικά δυνατό τεστ για την ομάδα του Δώνη, αφού η Μπεσίκτας είναι παραδοσιακή δύναμη στη χώρα. Τη σεζόν που πέρασε τερμάτισε στη τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη πρωταθλήτρια Γαλατά και δύο από τη Μπασάκσεχιρ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» να θυμίσουμε ότι θα ήθελε δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια τον Αύγουστο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 24 του μήνα. Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχουν κλειστεί ήδη φιλικά με τις Φέγενορντ, Μπέρσχοτ, Φένλο και Μπρέντα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.