ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κλείνει στη Ρεάλ: Αυτόν παίρνει στη θέση του Αγιόν (pic)

Κινήθηκε γρήγορα και απ' ότι φαίνεται κλείνει παίκτη στη θέση του Αγιον.

Κλείνει στη Ρεάλ: Αυτόν παίρνει στη θέση του Αγιόν (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας και πλέον αρχίζει να θέτει σε δράση τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν. Οι Μαδριλένοι αναμένεται να αποχαιρετίσουν σύντομα τον Γκουστάβο Αγιον, ο οποίος είτε θα καταλήξει σε ομάδα του ΝΒΑ, είτε θα γυρίσει στην πατρίδα του, το Μεξικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα του Λάσο βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Αγιον. Πρόκειται για τον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Χίμκι.

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετοί στην Ισπανία που θεωρούν τη μεταγραφή του Τζόρνταν Μικι ως done deal για την ομάδα της Μαδρίτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.