ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Φαβορί για τη wild card η Ζενίτ” (pic)

Έθεσε υποψηφιότητα και πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι έχει ήδη κερδίσει το εισιτήριο για τη νέα Euroleague

Στις 27 Ιουνίου θα μάθουμε ποια θα είναι η 18η και τελευταία ομάδα που θα συνθέσει το παζλ στη νέα σεζόν της Euroleague. Μέχρι στιγμής, η Παρτιζάν και η Ούνικς Καζάν φάνταζαν ως τα δύο “άλογα” της κούρσας για το τελευταίο εισιτήριο, ωστόσο φαίνεται πως ίσως θα έχουμε ανατροπή στην… τελευταία στροφή.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος από τη Λιθουανία, Ντονάτας Ουρμπόνας, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έθεσε υποψηφιότητα και μάλιστα πρέπει να λογίζεται ως φαβορί για τη wild card που θα δοθεί από τον Μπερτομέου. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, στο περιβάλλον της Ζενίτ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την έκβαση της υπόθεσης. Υπομονή λίγες ημέρες και θα μάθουμε τον 17ο αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην επόμενη Euroleague!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.