ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Ρεάλ στέλνει γκαρντ της για δανεισμό

Ο... συνωστισμός στα γκαρντ τον στέλνει δανεικό!

Η Ρεάλ στέλνει γκαρντ της για δανεισμό

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχωρεί δανεικό τον 27χρονο Σλοβένο γκαρντ της, Κλέμεν Πρέπελιτς. Ο Πρέπελιτς δεν κατάφερε να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πεντάδα, έχοντας μπροστά του ονόματα όπως ο Τζέι Σι Κάρολ και ο Ρούντι Φερνάντεθ. Γι’ αυτό και οι πρωταθλητές Ισπανίας αναμένεται να τον στείλουν δανεικό, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Σύμφωνα μάλιστα με τη Marca, υπάρχουν οκτώ σύλλογοι οι οποίοι  θα ενδιαφέρονταν να εντάξουν στις τάξεις τους τον Σλοβένο παίκτη.

Την περασμένη σεζόν, ο Πρέπελιτς κατέγραψε 21 συμμετοχές στη Euroleague, έχοντας μέσο όρο 3,8 πόντους και 1,7 ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.