ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηδάκης: “Στηρίζουμε τo πρότζεκτ του Βοτανικού – Δεν έχω μιλήσει ακόμα με Γιαννακόπουλο”

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό "αέρα" για το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης.

Χατζηδάκης:

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, παραχώρησε δηλώσεις στον Sport24 Radio 103.3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης στον Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Είμαι Παναθηναϊκός. Πονεμένος στο ποδόσφαιρο, ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ και εξισορροπεί τα πράγματα. Ανεξαρτήτως προτιμήσεων έχω τοποθετηθεί δημοσίως υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, που είναι μεγάλη ομάδα. Δεν γίνεται ποδόσφαιρο χωρίς καλά γήπεδα και χαίρομαι που ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό γήπεδο. Δεν χαίρομαι με την εκκρεμότητα του Παναθηναϊκού. Είμαι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Πρέπει να προχωρήσει και χαίρομαι που αυτή την ώρα υπάρχει σύμπτωση βουλήσεων της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη. Μπορεί να γίνει ένα συνολικό project που θα ωφελήσει τον Παναθηναϊκό, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής της Αθήνας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα αναβαθμιστούν οι Αμπελόκηποι και ο Βοτανικός. Το πώς τεχνικά θα γίνει αυτό θα το πουν οι μελέτες. Αυτό που απαιτείται είναι να υπάρξει συμφωνία μέσα στον Παναθηναϊκό και να υπάρξει στήριξη από την πολιτεία. Χαίρομαι που πλέον ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν μιλά για κορμοράνους, αλλά αντιλαμβάνεται την ανάγκη να προχωρήσει αυτό το project. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων είναι υπέρ, όπως και η Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε και θα προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό το σχέδιο σημαίνει και νέες θέσεις εργασίας. Πρέπει όλοι να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και να υπάρξει ένα συντονιστικό όργανο κυβέρνησης, περιφέρειας, δήμου, Παναθηναϊκού και τραπεζών. Να δούμε όλες τις λεπτομέρειες για να μη χαθεί χρόνος και να μη χαθεί το μομέντουμ».

Όσο για το εάν σκοπεύει να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: «Δεν μου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο, αλλά προφανώς είμαστε ανοικτοί σε συναντήσεις με όλους του ενδιαφερόμενους και όλους τους παράγοντες που θέλουν έναν αθλητισμό που να μας συγκινεί, όπως συνέβαινε παλαιότερα, μακριά από τη βία και τις καταγγελίες. Να μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά μας άφοβα στα γήπεδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.