ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει τουλάχιστον δύο προσθήκες στα χαφ ο Δώνης

Η θέση και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει ο Γιώργος Δώνης για το τριφύλλι.

Θέλει τουλάχιστον δύο προσθήκες στα χαφ ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο με περιορισμένη δυναμική όσον αφορά το μπάτζετ, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να αξιολογούν περιπτώσεις παικτών οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα και να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ουσιαστικά, μια από τις μεταγραφικές προτεραιότητες για το τριφύλλι είναι η κάλυψη στη μεσαία γραμμή, που μετρά πλην δύο παίκτες σε σχέση με την περασμένη χρονιά, καθώς ο Κάτσε αποχώρησε, ο Τζανδάρης δεν υπολογίζεται, ενώ υπάρχουν σκέψεις να δοθεί δανεικός ο Πασχάλης Στάικος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι “πράσινοι” οφείλουν να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή, με τον Γιώργο Δώνη να έχει ήδη εισηγηθεί διπλή μεταγραφική κίνηση εκεί, σύμφωνα με την “Πράσινη”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόουτς του τριφυλλιού θέλει ένα καθαρό “6άρι” με κύρια ευθύνη την ανασταλτική λειτουργία, αλλά και ένα “8άρι” που θα έχει τη δυνατότητα να βγάζει την ομάδα μπροστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.